Book an appointment with Matthieu S using Setmore

Tarieven

Reflexologie * €60
Reflexologie voor kinderen ** €45

* Afspraak aan huis mogelijk mits supplement. In geval van zwangerschapsreflexologie is de sessie ook mogelijk in de materniteit.

** Kinderen tot 12 jaar.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. (Aangezien voetreflexologie in België nog niet erkend is als officiële medische behandeling, wordt het beschouwd als een dienstverlening, onderworpen aan 21% BTW).


Boek hier uw afspraak:

Book an appointment with Matthieu S using Setmore

Terugbetaling

Ik heb als reflexoloog de nodige opleidingen gevolgd en ben erkend door BeVo (de beroepsvereniging van Reflexologen). Bij een erkend reflexoloog vind je het BeVo-logo altijd terug in de praktijk. De opleidingen die ik heb gevolgd komen in o.a. Nederland en Duitsland in aanmerking voor terugbetaling door het ziekenfonds.

In België staat professionele voetreflexologie nog in de kinderschoenen. Ondertussen komt een eerste ziekenfonds, Partena, tegemoet in de kosten. Per sessie (tot 6 per jaar) wordt €10 terugbetaald.

Andere mutualiteiten overwegen tussenkomst, maar blijven vooralsnog steken in de studiefase. Het verbond van beroepsreflexologen werkt hard om hier verandering in te brengen.


Cadeaubon

Zou je zelf graag verrast worden met een sessie voetreflexologie?

Met de Caminosan-cadeaubon kun je alvast iemand blij maken. Je kan die afhalen of via mail bestellen met overschrijving op rekeningnummer BE84 7506 4979 3159. Wij sturen de cadeaubon dan per post naar het door jou gewenste adres.

Bij bestelling via mail, kan u gebruik maken van volgend e-mailadres: info@caminosan.be.

Image